Product beschrijving

Beter, sneller, verder! De professionele GSM-antenne voor yourLESSWIRE Router Wi2U verhoogt de snelheid van je draadloze verbinding en vermenigvuldigt het bereik van de router. Met deze externe GSM-antenne blijft je draadloze verbinding en snelheid zonder beperkingen gelijk, zelfs in gebieden waar je internetverbinding vrij slecht is. Deze productset wordt compleet geleverd met alle benodigde onderdelen.
Opmerking: om toegang te krijgen tot het internet heb je een SIM-kaart nodig van een provider naar keuze.
De productset bevat:
  • Professionele GSM-antenne
  • Alle benodigde adapters
  • Antennekabel, 6 meter
  • FAKRA Z adapterkabel
  • Adapter voor antenne
Let op voor de installatie van je professionele GSM antenne:
Om uw professionele GSM-antenne op de antennevoet met een buitendraad van 1"14 UNF te monteren, raden wij artikelnummer 73722 - buisadapter aan. De GLOMEX FME antennekabel moet volledig door de adapter en de antennevoet worden geleid.

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!