Product beschrijving

Sanitairsysteem voor schoon warm/koud water en verwarmingsinstallaties aan boord. Geschikt voor gebruik in drinkwatersystemen of voor verwarming. Bruikbaar tot 65°C watertemperatuur. Minimale levensduur van het systeem: 50 jaar bij een watertemperatuur van 60°C. Gebruik in drinkwatersystemen mogelijk.

Voor elke 50 cm moet je een clip gebruiken om het leidingsysteem te bevestigen. Omdat de buis flexibel is, mag hij niet worden gebruikt om fittingen of kleppen vast te zetten. Diameter buis: 15 mm. De verbindingsstukken kunnen zonder gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd. De buis kan worden doorgesneden met een praktische buissnijder.

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

5 Beoordelingen van klanten

4.2 (van 5 beoordelingen)
2 Sterren
(0)
1 Sterren
(0)
Stefan W.
van Stefan W. Nationale vlag van Duitsland 22-08-2013 geverifieerde aankoop
Alles funktioniert und ist perfekt
Erich S.
van Erich S. Nationale vlag van Oostenrijk 10-03-2011
Gute Erfahrung
Jörg V.
van Jörg V. Nationale vlag van Duitsland 02-12-2013 geverifieerde aankoop
Produkt war unproblematisch zu verarbeiten.

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!