Beeldpositie opnieuw instellen
Sluit
Terug
Dit product is niet meer verkrijgbaar.

Product beschrijving

Het ST70 Plus systeem is speciaal ontworpen voor zeil- en motorjachten met een lengte van meer dan 12 meter en kan perfect worden gebruikt met de multifunctionele displaysystemen van Raymarine. De unit is een monitoringsysteem en multifunctioneel display in één. Het grote, uitstekend afleesbare 6,5" kleurendisplay is ideaal voor installaties waar gegevens alleen op afstand kunnen worden afgelezen, bijvoorbeeld in de mast of op een grote flybridge.

De ST70 Plus is volledig individueel instelbaar en je kunt de gegevens in digitaal of analoog formaat downloaden om weer te geven.

De ST70 Plus heeft geen bedieningselementen. Hij wordt bediend via een toegewezen toetsenbord. Er is een toetsenbord voor zeiljachten, een draaiknop voor motorjachten en een combinatietoetsenbord om alle instrumentfuncties te bedienen.

Documenten

en-flag Folder
PDF, 375,89 KB
en-flag Handleiding
PDF, 3,81 MB
en-flag Handleiding
.PDF, 23,04 MB
en-flag Handleiding
.PDF, 24,98 MB
en-flag Korte handleiding
.PDF, 5,48 MB
multi-flag Tekening
PDF, 618,50 KB
multi-flag Tekening
PDF, 935,05 KB
de-flag Handleiding
PDF, 30,13 MB
de-flag Handleiding
PDF, 28,55 MB
de-flag Korte handleiding
PDF, 6,04 MB
it-flag Handleiding
PDF, 3,01 MB
it-flag Handleiding
PDF, 2,25 MB

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!