Product beschrijving

Bijpassende beschermhoes voor je iPad 2/3/4. Gemaakt voor extreme omstandigheden, de cover kan zelfs vallen tot ca. 1,2 m overleven. De beschermhoes is waterdicht (IP68), robuust, schokbestendig en zorgt voor een perfecte bediening. Als je iPad met beschermhoes in het water valt, is hij volledig veilig en zinkt hij niet.
Het display wordt beschermd met een stevige folie en kan worden bediend alsof er geen screenprotector aanwezig is. Dankzij de AR Sharpvue lens met dubbele coating kun je foto- en video-opnamen maken, zelfs met de beschermhoes. Ook hoef je je iPad niet uit de hoes te halen om op te laden en te synchroniseren of om de hoofdtelefoonuitgang te gebruiken.

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!