Product beschrijving

Deze roestvrijstalen (V4A) touwhaak is zeer geschikt voor het praktisch opbergen van lijnen, kabels of slangen. Dankzij de ingebouwde rubberen stop zijn de lijnen snel klaar voor gebruik. De haak is geschikt voor het bevestigen van landvasten aan de boeg- of hekpreekstoel en voor vallen en schoten aan de mast of in de kuip. Een handig opberghulpmiddel voor lijnen, kabels of slangen. Recht met relinghouder, geschikt voor 20 mm buis

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

2 Beoordelingen van klanten

4.5 (van 2 beoordelingen)
3 Sterren
(0)
2 Sterren
(0)
1 Sterren
(0)
François V.
van François V. Nationale vlag van België 17-07-2019 geverifieerde aankoop
Zeer handige tool
Handige tool om touwen onder controle te houden als je ze even niet nodig hebt. Enige heel kleine nadeel is dat er geen beknopte handleiding bij zit dus even zoeken welke moer waar moet.
Michael K.
van Michael K. Nationale vlag van Duitsland 06-02-2019 geverifieerde aankoop
sehr hilfreich
Endlich ein griffbereiter Platz für die seitlichen mittleren Sicherungsleinen beim Anlegen.

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!