SVB beveelt voor dit item het volgende aan

Product beschrijving

Het klassieke elektronische log biedt een analoge snelheidsweergave tot 12 knopen en een duidelijk afleesbaar digitaal display met verschillende functies: bijvoorbeeld trip, afstand, watertemperatuur.

De nauwkeurigheid van het display is +/- 2,5%. Bedrijfsspanning: 8-32 volt. Stroomverbruik: minder dan 150 mA, met geïntegreerd waarschuwingslampje.

Daarnaast is er een waarschuwingslampje voor een individueel ingestelde snelheidslimiet. Het apparaat heeft een ompoling, een schoepenrad en een NMEA-ingang voor actieve NMEA 0183. Diameter: 85 mm. Geef het instrument een stijlvolle look met een extra chromen ring (apart verkrijgbaar).

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Vergelijkbare producten

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

  • Meer "Klanten vragen klanten" beschikbaar in de volgende talen :
  • Nationale vlag van Français
  • Nationale vlag van Deutsch
Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!