VIVOSMART 3 Fitnesstracker

Beeldpositie opnieuw instellen
Sluit
Terug
Art.nr. 93693
Dit product is niet meer verkrijgbaar.

Product beschrijving

Slimme activiteitentracker met polsgebaseerde hartslag- en fitnessbewakingstools
  • Inclusief fitnessmonitoring tools zoals VO2 max, fitnessleeftijd en krachttraining
  • Bewaak het welzijn met het bijhouden van stress gedurende de hele dag en de op ontspanning gebaseerde ademhalingstimer
  • 24/7 hartslagmonitoring met Elevate™ polshartslagtechnologie
  • Traceert stappen, beklommen verdiepingen, verbrande calorieën, intensiteitsminuten, slaap en meer
  • Veilig voor zwemmen en douchen
  • Batterijlevensduur: tot 5 dagen

Je activity tracker bepaalt niet wie je bent, maar wat je ermee doet wel. Daarom heeft de vívosmart 3 een discreet maar aantrekkelijk profiel zodat hij in elke mode past, en houden de slimme functies je scherp. Houd activiteiten bij, controleer je hartslag, ontvang slimme meldingen4 en krijg zelfs toegang tot gedetailleerde fitnessmonitoringtools zoals VO2 max-schatting en je fitnessleeftijd.
Subtiel, stijlvol en slim
Jouw gevoel voor stijl is uniek voor jou. Laat de vívosmart 3 die stijl aanvullen zonder hem te overschaduwen. Met een slanke, onopvallende band is de vívosmart 3 net zo hip als alles in je kast. Sterker nog, het is een meester in subtiliteit. Het verborgen display van de tracker is alleen zichtbaar wanneer jij dat wilt. Als je hem niet gebruikt, verdwijnt hij in het apparaat. Het is de perfecte metgezel voor op kantoor, in de sportschool, bij het zwembad en overal daartussenin.
Dagelijkse fitnessmonitoring
Dankzij de Elevate polshartslagtechnologie zit de vívosmart 3 activity tracker vol geweldige functies waarmee je een beter idee krijgt van je huidige fitnessniveau. Het is bijvoorbeeld onze eerste speciale activity tracker die een VO2 max schatting biedt. Hij kan zelfs je fitnessleeftijd schatten, die je met hard werken en regelmatige lichaamsbeweging in de loop van de tijd kunt verlagen.
Wellness-monitoring
De vívosmart 3 houdt de hartslagvariabiliteit (HRV) bij, die wordt gebruikt om je stressniveau te berekenen en weer te geven. Je kunt deze grafiek op je apparaat bekijken wanneer je zit of rust. Als het niveau begint te stijgen, geeft dit aan dat je stress hoger wordt. Wat veroorzaakt dit? Een aantal fysieke of emotionele externe bronnen. vívosmart 3 helpt je te herkennen wanneer dit gebeurt, zodat je een manier kunt vinden om de stress te verlichten, bijvoorbeeld door de op ontspanning gebaseerde ademhalingstimer te gebruiken die in de stresswidget is ingebouwd. Deze is gebaseerd op de Viervoudige ademhalingstechniek en biedt een begeleide ademhalingsoefening van 1 tot 5 minuten.

Automatisch activiteiten bijhouden

De mogelijkheden van de vívosmart 3 voor het bijhouden van activiteiten omvatten stappen, beklommen verdiepingen, verbrande calorieën, intensiteitsminuten en meer. Move IQ™ detecteert automatisch oefeningen zoals wandelen, zwemmen, fietsen en elliptische training. Het kan ook automatisch een getimede wandel- of hardloopactiviteit starten. Je bent dus vrij om op te staan, in beweging te komen en de vívosmart 3 jouw actieve leven te laten vastleggen. Zoals altijd kunt u uw activiteiten later bekijken op Garmin Connect™, onze online community.
Jouw persoonlijke rep-teller
Sportschoolratten, verheug je. We voegen een metgezel toe aan je workout - of meer specifiek, een metgezel die geweldig is in het bijhouden van de telling. Wanneer je een krachttraining start op de vívosmart 3, registreert het toestel je oefeningen, reps en sets samen met je werk- en rusttijden zodat je het notitieboekje thuis kunt laten. Die gegevens worden tijdens de volgende synchronisatie naar Garmin Connect verzonden zodat je je workout nog gedetailleerder kunt bekijken.

Slimme meldingen en slimmere functies

Om bij te blijven met je drukke levensstijl kun je e-mails, sms'jes en meldingen van sociale netwerken direct op je pols bekijken. Andere functies die je helpen om verbonden te blijven met het leven zijn automatische uploads naar Garmin Connect en compatibiliteit met TrueUp™, waarmee je meerdere activity trackers kunt synchroniseren. De mogelijkheid om je telefoon terug te vinden en muziekbediening zijn ook direct aan je pols beschikbaar.

Verbinden en wedijveren
Een oogje houden op je activiteiten en prestaties is eenvoudig. vívosmart 3 activity tracker synchroniseert automatisch met Garmin Connect, onze online community waar je je voortgang kunt bekijken, mee kunt doen aan uitdagingen en zelfs kunt delen via social media. Garmin Connect is gratis en beschikbaar op het web of op uw smartphone met de Garmin Connect™ Mobile app.

Materiaal polsband Silicone
Maat Breedte: 18,5 mm, Dikte: 9,8 mm, Lengte (klein/middelgroot): 197 mm, Lengte (groot): 223 mm, Omtrek (klein/medium): 122-188 mm, Omtrek (groot): 148-215 mm
Gewicht 20,4 g (S), 21,5 g (L)
Waterdicht Ja
Batterij Lithium-ion batterij
Touchscreen Ja
Type scherm OLED
Schermgrootte, b x h 9,6 x 19,2 mm
Resolutie, B x H 64 x 128 pixels
Levensduur batterij Tot 5 dagen
Geheugen/geschiedenis 7 getimede activiteiten, 14 dagen activiteitstrackinggegevens
Tijd/datum Ja
Automatische tijdsverandering Ja
Alarm Ja
Timer Ja
Stopwatch Ja
Garmin Elevate™ polshartslagmeter Ja
Barometrische hoogtemeter Ja
Versnellingsmeter Ja
Omgevingslichtsensor Ja
Connectiviteit Bluetooth® Smart en ANT+®
Geschikt voor smartphones iPhone®, Android™, Windows®
Slimme meldingen Ja
Weer Ja
Muziek Ja
Mijn telefoon zoeken Ja
VIRB® afstandsbediening Ja
Compatibel met Garmin Connect™ Mobile Ja
Vind mijn horloge functie Ja
Stappenteller Ja
Beweegbalk (wordt op het apparaat weergegeven na een periode van inactiviteit; loop een paar minuten om de balk te resetten) Ja
Automatisch doel (leert je activiteitsniveau en wijst een dagelijks stappendoel toe) Ja
Slaapmonitoring (volgt totale slaap en perioden van beweging of rustgevende slaap) Ja
Verbrande calorieën Ja
Beklommen verdiepingen Ja
Afgelegde afstand Ja
Intensiteit minuten Ja
TrueUp™ Ja
IQ™ bewegen Ja
Aanpasbare gegevenspagina's Ja
Aangepast alarm Ja
Auto Lap® Ja
Activiteitengeschiedenis op horloge Ja
Fitnessleeftijd Ja
VO2max Ja
Trilalarm Ja
HR zones Ja
HHR-waarschuwingen Ja
HR calorieën Ja
% HR max Ja
HR-uitzending (zendt HR-gegevens uit via ANT+™ naar gekoppelde apparaten) Ja
Inhoud van de levering vívosmart 3 smart activity tracker, Oplaad-/datakabel, Handleidingen

Video

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!