Product beschrijving

Hoog geconcentreerde, topkwaliteit bootshampoo met speciaal ontwikkelde SEATEC additieven om het waxprotectiesysteem van uw boot in optimale conditie te houden. SEATEC Wash & Wax maakt perfect schoon, geeft een hoogglans resultaat en heeft een zelfdrogende werking.
Gebruiksaanwijzing:
Voeg 25 ml SEATEC Wash & Wax toe aan een emmer warm water. Was het oppervlak met spons of zachte borstel. Afspoelen met schoon water. Door zelfdrogende werking is nadrogen niet nodig. 500 ml SEATEC Wash & Wax is genoeg voor 20 wasbeurten.
Waarschuwing: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voorkom lozing in het milieu. Inhoud/verpakking afvoeren volgens nationale of regionale wetgeving. Buiten bereik van kinderen houden en gesloten bewaren. Raadpleeg voor gebruik het etiket en de productinformatie.

Documenten

en-flag Beveiligd gegevensblad
PDF, 232,86 KB

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

8 Beoordelingen van klanten

Eduardo Martins D.
van Eduardo Martins D. Nationale vlag van Portugal 12-06-2020 geverifieerde aankoop
Limpa bem, mas é necessário esfregar o convés
Jean louis A.
van Jean louis A. Nationale vlag van Frankrijk 19-09-2019 geverifieerde aankoop
tres bien
rapport qualite prix
Jean louis A.
van Jean louis A. Nationale vlag van Frankrijk 03-09-2019 geverifieerde aankoop
qualite
tres bon produit a prix competitif

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!