Klantenwaarderingen

TOP3 Roestvrijstalen Gasoven / Grill

Oliver H.
van Oliver H. Nationale vlag van Oostenrijk 11-01-2019 geverifieerde aankoop
Guter Versand, schnelle Lieferung. Tolles Produkt
Lars R.
van Lars R. Nationale vlag van Denemarken 11-07-2017
TOP3 echt TOP
TOP3 echt TOP
Jürgen W.
van Jürgen W. Nationale vlag van Duitsland 01-07-2022 geverifieerde aankoop
Produkt und Lieferung o.K. aber leicht unvollständig
Leider fehlte bei der Lieferung ein Backblech. Die Reklamation wurde freundlich aufgenommen, jedoch ist auch nach Erinnerung (1Woche später) bislang (erneut 1 Woche) keine Lieferung erfolgt.
Manfred R.
van Manfred R. Nationale vlag van Duitsland 03-03-2010
Ontwerp is geweldig, vakmanschap is goed. Het mist de / installatie-instructies en vereist montagemateriaal. Je zou dat in deze prijsklasse kunnen verwachten.
Bernd G.
van Bernd G. Nationale vlag van Duitsland 14-04-2020 geverifieerde aankoop
Verarbeitung ist schlecht
Dus allereerst de positieve eigenschappen De kachel is erg mooi en visueel geslaagd De installatie was geen probleem ondanks het ontbreken van instructies. Maar de afwerking is erg slecht voor de prijsklasse. Enkele schroeven op het achterste hitteschild zaten los. De bakplaten zijn zo goedkoop dat ze niet passen na het eerste gebruik Je hebt ook snijwerende handschoenen nodig want alle randen zijn gevaarlijk scherp Hoe ze aan een CE-markering zijn gekomen is mij een raadsel. Het kostte ons 45 minuten om de film te verwijderen. Het achterste hitteschild paste niet goed. Voor de prijs zou ik de volgende keer een andere kachel gebruiken.
Jerry F.
van Jerry F. Nationale vlag van Verenigd Koninkrijk 06-02-2016 geverifieerde aankoop
Dit fornuis is te duur in vergelijking met andere alternatieven. \ r \ nPlus: - \ r \ nAlle roestvrij stalen constructie ziet er goed uit zeer goed idee. \ r \ nHet lekbakgebied onder de bovenste branders is goed ontworpen om morsen op en in de branders tot een minimum te beperken, en zal gemakkelijk schoon te maken zijn. \ r \ nMinuses: - \ r \ nZeer slechte afwerking op de pansteun steunpilaren voor het achterste scharniergebied. Ik moest de ruwe randen en spanen na het snijden zelf verwijderen. \ R \ nDe grillpan en het rooster komen niet overeen. De pan moet in het rek rusten, maar is ongeveer 5 mm te smal, of het rek is onnauwkeurig gelast. \ R \ nDe gecombineerde grill en ovenbediening is een beetje gemeen. Twee bedieningselementen zouden beter zijn geweest. \ R \ nDe grillbrander in de bovenkant van de oven dringt binnen in het werkvolume van de oven. \ R \ nDe gefotokopieerde instructie / installatiepagina is een schande. Het was erg wazig en bedekt ongeveer 13 verschillende apparaten, wat erg verwarrend is. Een goed, speciaal boekje moet zijn meegeleverd. Geen papierwerk garanderen.
Lutz H.
van Lutz H. Nationale vlag van Nederland 06-01-2019
Schlechtes Produkt
Kachel en oven Wanneer ik de grill gebruik, moet de klep open blijven staan - je verbrandt je vingers op de knop. De oven heeft een rij vlammen in het midden, slecht ontwerp. De geleverde beschrijving is echt slecht. Dee-kachel is meisje te duur! SV SPRAY. Holland