Klantenwaarderingen

LAGUNA Elektrisch Boordtoilet / 12 V / standaardmaat / zeewaterpomp

100% beveelt SVB aan
  • Voordelen
  • Gewicht (1)
  • Geluidsniveau (1)
  • Operatie (1)
  • Prijs/prestatieverhouding (1)
  • Kwaliteit (1)
  • Nadelen
  • Montage/installatie (1)
Ulrich D.
van Ulrich D. Nationale vlag van Duitsland 06-07-2021 geverifieerde aankoop
Goed product voor een geweldige prijs
Zeer mooi toilet, installatie is eenvoudig. Het is belangrijk op te merken dat de spoelwateraansluiting alleen van onderaf gemaakt kan worden. De verbinding is zo diep dat het onmogelijk is om een hoek in te stellen. Dat is het enige nadeel. Super makkelijk schoon te maken dankzij de gladde oppervlakken. Omdat de pompunit binnen is, is het toilet in vergelijking vrij "stil". Afgezien van de ietwat ongelukkige spoelwateraansluiting kan ik het toilet absoluut aanbevelen.
Michael M.
van Michael M. Nationale vlag van Duitsland 30-04-2019 geverifieerde aankoop
alles top
Alles is oke
ENNENS G.
van ENNENS G. Nationale vlag van Duitsland 14-07-2017 geverifieerde aankoop
Zeer goede goederen, zeer goede prijs - bedankt
Peter R.
van Peter R. Nationale vlag van Duitsland 08-11-2016 geverifieerde aankoop
geweldige prijs voor een goed product
Anja D.
van Anja D. Nationale vlag van Duitsland 09-06-2015 geverifieerde aankoop
Alles top. Danke. Wir sind sehr zufrieden.
Winfried  G.
van Winfried G. Nationale vlag van Duitsland 05-01-2024 geverifieerde aankoop
Kortom een goed toilet
Niet gemakkelijk aan te sluiten op de watervoorziening van de boot. Bij een drukwatersysteem stroomt het spoelwater constant. Het idee is om water rechtstreeks van buitenaf aan te voeren via een zeeklep. Maar dan zijn de spoelprestaties niet bepaald geweldig. Ik heb hem met een magneetventiel op het boordnet aangesloten, dus hij werkt heel goed. Wanneer u op de spoelknop drukt, gaat het magneetventiel open en spoelt zeer goed.
De wateraansluiting voor het afwaswater bevindt zich helaas losjes aan de onderkant en het risico bestaat dat deze afhankelijk van de ruimte naar beneden buigt.
  • Voordelen
  • Gewicht
  • Geluidsniveau
  • Operatie
  • Prijs/prestatieverhouding
  • Kwaliteit
  • Nadelen
  • Montage/installatie
Peter M.
van Peter M. Nationale vlag van Duitsland 01-06-2018 geverifieerde aankoop
WC Laguna
Montage van een eenvoudige drukschakelaar kan zwaarder zijn. Ronde toiletbrillen vergt wat wennen en kan een beetje groter zijn.
Wolfgang G.
van Wolfgang G. Nationale vlag van Spanje 14-03-2018
Ist O. K.
5 jaar of langer operationeel. Impreller we nu langzaam zwak (normaal) Het bedieningspaneel is niet zo bedwelmend - hebben de drukschakelaar vervangen.
Heiko G.
van Heiko G. Nationale vlag van Duitsland 26-05-2015 geverifieerde aankoop
Werkt feilloos
Klaus L.
van Klaus L. Nationale vlag van Duitsland 22-08-2014 geverifieerde aankoop
WC auf Auszug in einem Mercedes Bus 210 D Bj. 1990, sehr gut verarbeitet,etwas zu schwer
Silvio B.
van Silvio B. Nationale vlag van Oostenrijk 14-07-2014
Umbau möglich
+ sehr leise
+ Spülung funktioniert super
+ leicht zu reinigen (keramik)

- sehr schwer (keramik
- Spülwasseranschluss nur nach unten
- braucht viel Platz

Claas A.
van Claas A. Nationale vlag van Duitsland 07-05-2014 geverifieerde aankoop
Toilet is helemaal in orde, maar had verschillende nieuwe afmetingen, voormalig toilet (motor defect) had een andere hoek van de muuraansluiting, andere bevestigingspunten, een andere komdiepte, andere materiaaldikte in het wandaansluitingsgebied, zodat mijn bestaande slang niet langer geschikt was. Door de chopper / motoreenheid om te bouwen, was het probleem opgelost
Wolfgang G.
van Wolfgang G. Nationale vlag van Spanje 11-08-2011
Ist O.K sehr kompakt
Joop S.
van Joop S. Nationale vlag van Nederland 06-04-2015 geverifieerde aankoop
Prima toilet, ziet er strak en kwalitatief goed uit.\r\nJammer dat de zitting van goedkoop plastic is. Had graag een paar tientjes meer betaald voor een deugdelijke zitting
Steven A.
van Steven A. Nationale vlag van Frankrijk 06-03-2018
Ghandi could block it.
If you are the kind of guy that enjoys working on toilets then this is the toilet for you.
Price is the only good thing. It is too tall, too long and the shape of the bowl is, "ineficient" for the task. The soft close seat is good but the attachment points need tightening regularly. All in all it is not suitable as a kings throne. It barely handles princess loads. Inlet pump is weak and so is outlet. Inlet point being directly under is a pain to fit and the base fixing system is a nightmare. Look underneath and you will find it looks like something they threw together out of some old parts.
Anonymus
van Anonymus 03-08-2013 geverifieerde aankoop
Das WC ist sehr hoch(steht bei mir steht es auf einem Sockel) Das WC pumte nicht ab. Habe dann mit Herrn Ludwig deshalb gesprochen. Er sagte mir das mein Kabel ( 4Q) nicht ausreichen würde sondern es müßte 16 Q sein. Alle meine Clubkameraden sagten, das 16 Q sehr\r\naußergewöhnlich seien. Das WC habe ich wieder ausgebaut und ein\r\nManuelles eingebaut. Ich finde in ihrem Katalog müßte auf diesen\r\nsehr hohen Strombedarf hingewiesen werden. Ich werde versuchen das WC wieder zu verkaufen. Leider ist beim befestigen ein kleines Stück vom Porzelan abgebrochen.\r\n.
Patrick C.
van Patrick C. Nationale vlag van Frankrijk 30-12-2015
Le pire wc marin possible
Om te beginnen is dit toilet extreem luidruchtig, in tegenstelling tot reclame. Veel meer dan de oude jabsco conversiekit al erg luidruchtig en waarvoor ik was veranderd. Dan zijn de montage-instructies bijna onbestaande. (enkele melding voor verschillende producten, slecht vertaald), bewerken is moeilijk. Eindelijk na 15 dagen gebruik, toilet verstopt, waarschijnlijk vanwege een teveel aan wc-papier, maar toch speciale elektrische wc. Een product van clearing marine, (mark mattchem) Ik dring aan op dit punt, dat heel goed standhoudt mijn andere jabsco toilet heeft het effect van het doorboren van de afdaling ... die is gemaakt van plastic, van zeer slechte kwaliteit. Om de service van Matro af te ronden is het product, dus meer dan nul. Het toilet op een boot, het is best moeilijk, maar daarmee is het het ergste.