Klantenwaarderingen

Propeller Antifouling PROP-GEL

Anonymus
van Anonymus 10-03-2012
Heeft laten zien zeer goede resultaten van vorig jaar. Ik ben in zout en zoet water op de weg. Zelfs na lange periodes zonder gebruik te maken, was er geen groei.
Eduardo Martins D.
van Eduardo Martins D. Nationale vlag van Portugal 13-03-2014 geverifieerde aankoop
Ik ben van mening dat je van je bent, gebruik maakt van een paspoort, zodat je het goed kunt vinden.
Hervé G.
van Hervé G. Nationale vlag van Frankrijk 29-04-2016 geverifieerde aankoop
beetje makkelijker te verspreiden als het een beetje koud. De borstel was niet in het pakket, ondanks Photo (?) En er moet een borstel met borstelige genoeg om volledig gladde die werd verspreid met een spatel eerder zijn. Dus de praktijk wordt aanbevolen in twee fasen. Maar we kunnen alleen de installatie te evalueren, zal het de volgende afslag nemen om water te vinden.
Patrick M.
van Patrick M. Nationale vlag van België 10-08-2020 geverifieerde aankoop
Doesn't work
After less than 2 months having applied the prop-gel at my propellers (I've been using my engine almost 4 daysweek) the propellers were full of barnacles. Don't buy it!
Wim D.
van Wim D. Nationale vlag van België 09-08-2020
tested and failed
I've put the prop gel on the propeller 4 may 2020 and after 2 months in the water it was all gone and the propeller was full loaded with stuff.
Expensive product and not effective. test area The Northsea

De Maeyer Wim
Kay E.
van Kay E. Nationale vlag van Duitsland 01-12-2021 geverifieerde aankoop
Hat nicht gewirkt
Mein Boot lag 4 Monate nach dem Einwassern im Hafen. Während dieser Zeit hatte sich am Propeller ein derartiger Bewuchs gebildet, dass das Boot quasi keinen Vortrieb mehr hatte.
Würde ich nicht noch einmal verwenden.
Christian P.
van Christian P. Nationale vlag van Duitsland 01-11-2016
Absolut unwirksam!
Het product is zo slecht dat het grenst aan fraude. De propeller was zo bedekt met pokken dat ze dit al in de voorkant van de kraan benoeming de afnemende boost had opgemerkt. En ik heb genoeg - iedereen kan - gesmeerd op de tweebladige prop. Beter laat het met rust!