Klantenwaarderingen

CK100 Koelkast

4.8 (van 6 beoordelingen)
3 Sterren
(0)
2 Sterren
(0)
1 Sterren
(0)
Custom C.
van Custom C. Nationale vlag van Ierland 14-06-2023 geverifieerde aankoop
Geweldige koelkast
Superkoelkast, laag stroomverbruik en stijlvol
Andrea G.
van Andrea G. Nationale vlag van Italië 07-12-2022 geverifieerde aankoop
Optimaal
In het echte leven is het ruimer dan ik me had voorgesteld. Drie flessen passen comfortabel in de deur, ook het vriesgedeelte is uitstekend. Ik heb het op een camper geïnstalleerd om de driewaardige koelkast te vervangen.
Nina W.
van Nina W. Nationale vlag van Duitsland 19-10-2021 geverifieerde aankoop
Und er läuft und läuft und läuft
Hij kwam 3 jaar geleden bij ons en verving een Dometic-koelkast op ons jacht. Tot nu toe heeft hij zonder afwijkingen van de lente, via de zomer tot de herfst doorgelopen.De compressor is interessant, hij is iets zuiniger (2-3A) dan onze oude R12 Dometic koelkast maar heeft een hoog koelvermogen, vergelijkbaar met een oud R12-systeem. Zelfs in echt zonnige zomers met 36C onderdeks koelt het nog steeds perfect en zonder overweldigd te lijken. Anders is de indeling van het interieur redelijk goed en niet onpraktisch. Grote flessen en tetrapacks passen goed in de deur. Alleen het vriesgedeelte is iets dat je niet per se nodig hebt en dat moet worden ingesteld op maximale koelcapaciteit voor gebruik in de zomer om iets echt bevroren te houden. De verwerking van de koelkast is echt goed. Kortom topprestaties voor de prijs en het formaat.
Jean pierre G.
van Jean pierre G. Nationale vlag van Frankrijk 17-09-2019 geverifieerde aankoop
Zeer tevreden over zowel het product als de afhandeling van de bestelling.
Jean-Charles F.
van Jean-Charles F. Nationale vlag van Frankrijk 15-06-2017 geverifieerde aankoop
Als we elders slechte ervaringen hebben gehad, kunnen we alleen maar blij zijn dat we hier hebben besteld. Heel erg bedankt
Hansjürgen G.
van Hansjürgen G. Nationale vlag van Duitsland 29-07-2023
Zuinig, goede kwaliteit
We hebben de CK 100 nu 4 seizoenen in onze motorboot en zijn verheugd over het lage energieverbruik, waardoor we meerdere dagen op afgelegen ankerplaatsen kunnen verblijven met ondersteuning van de zon.
Als het erg stil is, heb ik soms last van het laagfrequente gezoem van de compressor, maar andere passagiers voelen dat niet zo...
Over het algemeen is deze koelkast een van onze beste aankopen geweest!