Triplex op Maat

Triplex op Maat

Bent u op zoek naar triplex op maat? Dan bent u hier op de juiste plaats. Wij bieden triplex op maat, precies naar uw wensen. Er zijn verschillende soorten hout verkrijgbaar. Bestel nu triplex op maat!

Okume structuur

Geschikt voor vele gebruiksmogelijkheden

Triplex panelen zijn wegens de specifieke stabiliteit ideaal geschikt voor het interieur van schepen. Ze bestaan uit ten minst drie lagen van verlijmd hout. Dankzij de houtvezel en de methode van verlijmen zijn de directionele eigenschappen van dit materiaal, zoals het opzwellen, over de gehele oppervlakte gelijkmatig. Wij bieden kwaliteit marine triplex met decoratief fineer in vier verschillende houtsoorten en in twee verschillende kwaliteiten. Bovendien hebben wij fijne teak triplex panelen met 2,5 mm fineer of Okumé triplex AW100 verlijmt, geschikt voor het interieur.

Het decoratieve fineerhout is verkrijgbaar in volgende kwaliteiten: A/B: tweezijdig te gebruiken & A/C: eenzijdig te gebruiken. Kwaliteit A: beste kwaliteit, gelijkmatige kleurstelling, fijne structuur. Kwaliteit B: goede kwaliteit, weinig kleurvariaties en structurele veranderingen toegelaten.

Het van ons aangeboden materiaal wordt gesneden volgens uw specifieke maat aangaven.

Bent u op zoek naar de juiste triplex op maat?

Wij kunnen triplex in verschillende maten snijden. Stuur ons het datablad met alle gegevens voor uw individuele triplex op maat.


Onze houtsoorten

Onze houtsoorten

Dekor-Furniere

U kunt kiezen tussen vier verschillende varianten van decoratief fineer: sapeli mahonie, teak, kersen of khaya mahonie, elk in de kwaliteit A/B of A/C. Wij bieden deze triplex panelen, afhankelijk van de kwaliteit in diktes tussen 2 en 12 mm of tussen 6 en 15 mm aan. Bovendien bieden wij fijn teak triplex met 2,5 mm fineer in de kwaliteit A/B aan.

Dit triplex is ideaal geschikt voor tafelbladen, werkbladen en voor het fabriceren van teakdekken. Op verzoek bieden wij dit stabiele materiaal ook met gefreesd groeven.

Okumé voor het interieur

Onze hoge kwaliteit Okumé triplex is AW100 verlijmd en bestaat volledig uit Okumé. Dit materiaal ideaal geschikt voor het interieur, zoals voor vloeren, kasten, tussenwanden, kooi bedden enz.

Uw idee is bij ons in goede handen

Welk project u ook wilt realiseren, SVB biedt u competente planningsassistentie en de juiste service voor de uitvoering van alle individuele ideeën.

Bel ons +49 (0)421-57290-0

Panelen en snij formaten

Wij bieden een gratis toesneden van de triplex panelen naar uw wens aan.

Met onze paneel zaag is het mogelijk horizontale of verticale sneden uit te voeren. De verkoop van de panelen is alleen compleet of in beneden aangegeven formaten mogelijk. Houd er rekening mee dat er een 3-4 mm brede snee ontstaat.

Panelen en snij formaten
Paneel zaag


Paneel zaag

Met onze paneel zaag kunnen wij zaagwerk nauwkeurig naar uw wens uitvoeren. De paneel zaag maakt het mogelijk om horizontale en verticale sneden uit te voeren. Wij kunnen alleen het gehele paneel horizontaal of verticaal te zagen.

Naast triplex kunnen wij met de paneel zaag ook plexiglas zagen.