Onze boetiek

Willkommen im Norden

Onze winkel is gevestigd in de populaire wijk "Airport Stadt" in Bremen. Op 800m² verkoopruimte vind je alles wat je watersporthart begeert.

SVB Boetiek in Bremen
SVB Boetiek in Bremen

Ervaar onze boetiek in Bremen

Duik in de wereld van watersport! Ons lokale team informeert je graag over onze producten en individuele oplossingen. Hier kun je een indruk krijgen van ons assortiment en onze op maat gemaakte diensten.

Onze openingstijden

Maandag-Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 09:00 - 13:00 (19 feb. - 31 aug.)

Ontdek onze bootaccessoires in Bremen in de SVB 360° online tour!

In onze online rondleiding kun je vanuit je luie stoel een overzicht krijgen van ons aanbod aan watersportartikelen in Bremen. van watersportartikelen in Bremen vanuit het comfort van je eigen huis en ontdek zelf de vele voordelen van een bezoek aan onze winkel.

  • Wij bieden je:
  • Top service
  • Een enorm assortiment watersportartikelen & vaaraccessoires
  • Deskundig advies van onze SVB-experts
  • 800 vierkante meter verkoopruimte voor winkelen, omkleden en toiletten

Wist je het al?

Je kunt online bestellen en direct afhalen in onze winkel. Dat is gemakkelijk!

SVB Koopjesmarkt
SVB Koopjesjagers

Voor koopjesjagers

NIEUW: Op onze restantenmarkt vinden koopjesjagers geweldige aanbiedingen op alle gebieden. Overgebleven maten in de kledingsector, vlekkeloos uit productie genomen modellen van vorig seizoen, restanten van touw, in de fabriek opgeknapte producten uit de technologiesector - kom snuffelen en ga op schattenjacht!

SVB winkel
Bremen - Hanzestad met een nautische traditie

Bremen - Hanzestad met een nautische traditie

De locatie Bremen heeft een diepe betekenis voor SVB. Hier liggen de wortels van ons succes en onze internationale aanwezigheid. Bremen is een stad van levenskwaliteit en levensvreugde. Liggen in de zon aan de oevers van de Weser terwijl roeiboten over het water glijden. Heel even hangt de geur van vers gebrande koffie over de Weser, terwijl het aan de horizon op regen lijkt. Maar in Bremen weet je: het weer is hier veel beter dan zijn reputatie en echt slecht weer bestaat niet. Alleen slechte kleren! Beleef Bremen.

Ons adres

SVB

Gelsenkirchener Str. 25-27

28199 Bremen

Duitsland

Contact

Telefon: +49 (0)421-57290-0

Maandag-Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 09:00 - 13:00 (19 feb. - 31 aug.)

Fax: +49 (0)421-57290-40

E-mail: info@svb24.nl

Op een steenworp afstand

Via de B75 (vanuit Delmenhorst / richting stadscentrum): Neem de afslag "Airport Stadt Nord / West" en blijf rechts. Direct na de afslag slaat u rechtsaf de Gelsenkirchener Straße in, vóór het kruispunt. Rijd nu ongeveer 400 m rechtdoor en u bereikt SVB aan de rechterkant van de straat.

Via de B75 (vanuit Bremen / richting buiten de stad): Neem de afslag "Airport Stadt Nord / West" en blijf links. Bij het verkeerslicht slaat u linksaf richting "Airport Stadt West". Bij het volgende verkeerslicht rijdt u rechtdoor de Solinger Straße op. Sla bij de volgende mogelijkheid rechtsaf de Industriestraße in. Aan het einde van de straat slaat u linksaf de Gelsenkirchener Straße in. U bereikt SVB na ongeveer 300 m aan de rechterkant van de straat.

Met de tram
Met tramlijnen 1 en 8 van BSAG reist u naar de halte Solinger Straße. Als u vanuit het stadscentrum/Neustadt komt, gaat de Gelsenkirchener Straße na ongeveer 50 m aan de linkerzijde (hoek thiele & fendel). Na ongeveer 400 m bereikt u SVB aan de rechterkant.

Met het vliegtuig
SVB bevindt zich in de Bremer "Airport-Stadt", vlakbij de stadsvluchthaven van Bremen. De luchthaven van Bremen wordt regelmatig bediend door veel nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen.