Onderdelen voor boten

Merken in deze categorie

Logo HONDA
HONDA ontwikkelt niet alleen automotoren maar ook buitenboordmotoren voor de scheepvaart en wordt beschouwd als de grootste motorenfabrikant ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en is uitgegroeid tot een wereldwijd succes. Dankzij de eigen technologie wordt Honda nu beschouwd als de pionier van de 4-takt buitenboordmotortechnologie. Honda buitenboordmotoren staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie en zijn gemakkelijk te herkennen aan hun zilveren bekleding en andere kenmerken.
Ontdek nu alle HONDA producten
Logo LOFRANS
Het bedrijf LOFRANS Windlass SRL produceert al meer dan 35 jaar ankerlieren voor schepen met een lengte van 6 meter tot megajachten van 40 meter lang. Het Italiaanse bedrijf is opgericht in 1965 en heeft zich uitsluitend gericht op het ontwerpen en bouwen van ankerlieren. Met een jaarlijkse productie van meer dan 30.000 lieren behoort LOFRANS tot 's werelds grootste fabrikanten van ankerlieren en heeft het bedrijf meer lieren geproduceerd dan enige andere fabrikant op de markt. Alle tandwielen die gebruikt worden voor de lieren zijn speciaal ontworpen door LOFRANS voor gebruik in ankerlieren en zijn uitgelijnd voor optimale efficiëntie. Ook de elektromotoren worden speciaal voor LOFRANS gemaakt. In talrijke tests door gerenommeerde jachttijdschriften behoort LOFRANS keer op keer tot de testwinnaars, met name op het gebied van efficiëntie en vermogen. Het selecteren van Lofrans reserveonderdelen is nu eenvoudiger dan ooit met de SVB Lofrans Spare Parts Finder! Lofrans onderdelen zoeken
Ontdek nu alle LOFRANS producten
Logo NMEA2000
NMEA 2000 is een netwerksysteem dat de uitwisseling van gegevens ondersteunt tussen apparaten die in het netwerk zijn geïntegreerd. Het is mogelijk om tot 50 navigatieapparaten zoals een kaartplotter, GPS, stuurautomaat, accu en dieptemeter in het systeem te integreren. Gegevens kunnen worden uitgewisseld tussen deze verschillende navigatieapparaten en gecontroleerd door een computer of smartphone. NMEA 2000 is de opvolger van NMEA 0183, dat werd ontwikkeld als interface en geen netwerkmogelijkheden ondersteunt.
Ontdek nu alle NMEA2000 producten
Logo RAYMARINE
Raymarine - De maritieme specialisten. Met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van elektronica voor pleziervaartuigen, met name maritieme navigatiesystemen en stuurautomaten, produceert Raymarine innovatieve technologieën gecombineerd met elegante ontwerpen.
Ontdek nu alle RAYMARINE producten
Eenvoudiger kan niet! De handige SVB onderdelenzoeker is de eenvoudige manier om snel en zonder tijdrovend zoeken de onderdelen te vinden die u nodig hebt: open gewoon de onderdelenzoeker en selecteer het relevante product in de gewenste categorie. Van elk onderdeel wordt een exploded view weergegeven, zodat u het onderdeel dat u zoekt direct kunt selecteren en met één muisklik in uw winkelmandje kunt plaatsen. Meer informatie over Onderdelen...
Onderdelen

Hoe vind ik een onderdeel voor boten?

- Vind direct bootonderdelen met de SVB onderdelenzoeker: Vind bootonderdelen met slechts een paar klikken.

Selecteer eerst de categorie waarvoor je een onderdeel nodig hebt. Een selectie van fabrikanten wordt nu getoond en de producten waarvoor onze online shop onderdelen beschikbaar heeft voor vervanging. Als je op je model en artikel klikt, wordt een exploded view geopend met alle onderdelen die direct in kleur beschikbaar zijn. Een uitklapvenster geeft aanvullende informatie over hoe je een onderdeel selecteert.

Je kunt het muiswiel gebruiken om de afbeelding groter of kleiner te maken, of de twee knoppen in de rechterbovenhoek gebruiken om in en uit te zoomen. Houd de linkermuisknop ingedrukt om te slepen. Klik op de cirkel voor je onderdeel om het bestelproces te starten of om meer te weten te komen over het artikel.

Waar vind ik goedkope reserveonderdelen voor de scheepvaart?

- Van welke fabrikanten kun je originele reserveonderdelen kopen? -

Bij SVB vind je geen tweedehands producten van onze fabrikanten, maar alleen hoogwaardige, nieuwe reserveonderdelen - onze online shop en onderdelenzoeker helpen je om het marine onderdeel te kopen dat je zoekt. We breiden dit assortiment voortdurend uit, zodat je altijd snel en gemakkelijk goedkope reserveonderdelen kunt vinden.

Ben je op zoek naar specifieke merkproducten? Bij ons kun je nieuwe bootonderdelen kopen voor je HONDA buitenboordmotor, TORQUEEDO buitenboordmotor, ENO gasfornuis, MERCRUISER Z-drive, LOFRANS ankerlier, OCEAN TECHNOLOGIES en JABSCO boord-wc. We leveren ook accessoires en onderdelen voor maritieme instrumenten. Klik hier om bootonderdelen te vinden voor uw windsensor, mastunits, GPS & weerontvangers en nog veel meer aan boord!

Beoordelingen en recensies van klanten

Alle beoordelingen (150.240)
Gebruikersprofiel pictogram

R M. op 28.02.2024

Goed

Gebruikersprofiel pictogram

Bernadette D. op 22.02.2024

klantvriendelijke site. Degelijke verpakking en snelle levering.

Gebruikersprofiel pictogram

Rudo P. op 19.02.2024

TruDesign afsluiters en doorvoeren met bijbehorende accessoires voor een scherpe prijs. Zeer degelijk verpakt in een stevige doos en op de dag van bestelling verzonden. Prima.