Simrad
Simrad Logo
Simrad Yachting is een van de grootste bedrijven op het gebied van maritieme elektronica. De naam van het merk komt van Robertson, Simonsen Radio en Shipmate. Hun verhaal begon na de tweede wereldoorlog - toen de eerste VHF radio's werden geproduceerd, vandaag de dag is het productassortiment uitgebreid met stuurautomaten en kaartplotters. De snelste raceboten ter wereld zijn uitgerust met producten van Simrad.

Ontdek de NSX™-serie! - Nu ontdekken

NSX™ - Uw gebruiksvriendelijke en intelligente kaartplotter met visvinder

De intelligente en volledig aanpasbare NSX™ van SIMRAD is de kaartplotter-upgrade voor boten van elke grootte. Met C-MAP® ondersteuning voor veilige en betrouwbare navigatie en volledige compatibiliteit met sonar, radar en stuurautomaatsystemen. Drag and drop om uw navigatiedisplay te organiseren en een volledig aanpasbaar dashboard. Vind altijd de juiste koers, met betrouwbare navigatiegegevens en verbeterde dag- en nachtmodi. De NSX™ reeks van SIMRAD is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne, krachtige en uiterst gebruiksvriendelijke navigatieoplossing.

NSX™ serie

Het succesverhaal begon in 1946, toen Thor Leif Robertson begon met het ombouwen van VHF-systemen voor vissersboten. Kort daarna kon Simrad zendontvangers, radiok kompassen en koerscalculators produceren. Een andere mijlpaal was de AP100 stuurautomaat, die nog steeds wordt beschouwd als de voorloper van de huidige geavanceerde stuurautomaten. Simrad werkt nog steeds volgens dezelfde eenvoudige filosofie: Eerst de behoeften van de klant begrijpen en dan hun eigen ervaring en technologie aan hen doorgeven. Naast traditie en ervaring biedt Simrad de beste en meest innovatieve systemen die vandaag de dag op de markt zijn. Intelligente oplossingen voor elk vaartuig Simrad Yachting biedt een groot assortiment producten - of het nu gaat om VHF-radiosystemen, stuurautomaten, instrumenten, plotters of echosounders, ze hebben precies wat u nodig heeft. Zowel zeil- als motorjachten zijn compatibel met Simrad-producten.

De Simrad TP10 stuurautomaat is getest op stormen, uitzonderlijk krachtig en uiterst betrouwbaar in elke situatie. Het vermogen van het apparaat om zichzelf te sturen tijdens het varen zorgt voor een hoge mate van comfort. Voor grotere schepen zijn de TP22 (tot 11m lengte) en de TP32 (tot 12m lengte) de beste oplossingen. Met Simrad VHF-radio's bent u altijd up-to-date op het gebied van technologie. VHF-systemen zoals de RS35 hebben een ingebouwde dual-channel AIS-ontvanger. De HS35 is de ideale aanvulling voor vrij verkeer aan boord. De RS35 is ook ontworpen voor drukbevaren gebieden en havens - voor optimale en betrouwbare veiligheid aan boord. Alle Simrad VHF units zijn compact en waterdicht.Simrad heeft hun gehele assortiment van elektronische apparatuur ontworpen als aanvulling op alle soorten schepen. De NSS en NSE series hebben Simrad ver vooruit gebracht op het gebied van navigatie-elektronica. De NSS evo2 serie is een nieuwkomer op de markt. De serie heeft design en state-of-the-art technologie gecombineerd in één multifunctioneel apparaat. Displays zoals de IS40 en IS20 zijn ook beschikbaar, die de gebruiker belangrijke gegevens tonen, zoals: diepte, bootsnelheid, windsnelheid en nog veel meer.