International
International Logo
Schilder je boot als een professional
International ontwikkelt al sinds 1856 verven die ontworpen zijn om alle soorten motorboten en zeiljachten te beschermen, te onderhouden en de prestaties ervan te verbeteren. Het maakt niet uit in welk deel van de wereld u zich bevindt, International biedt hoogwaardige jachtverven voor zowel boven als onder de waterlijn. Dit omvat aangroeiwerende verven, primers, blanke lakken en vele andere beschermende producten voor de jacht- en marine-industrie.

Internationale aangroeiwerende verf voor het onderwaterschip

Aangroeiwerende

Zelf polijstende antifouling

Zelfpolijstende antifoulings (International Cruiser / Micron / Trilux) worden meestal gebruikt voor langzamer varende jachten. Dit type antifouling is uniek omdat het zichzelf polijst. De aangroeiwerende verf is oplosbaar in water en wordt dunner en dunner als het door het water beweegt, zodat er altijd verse biocide op het oppervlak ligt.

Dunne film antifouling

Dunne-film antifoulings (International VC 17m / VC17m EXTRA) geven hun actieve ingrediënten niet af aan het water, maar hebben een zeer glad oppervlak waar organismen zich moeilijk aan kunnen hechten. Bovendien zorgt het gladde oppervlak voor een hogere bootsnelheid, een snellere acceleratie en een lager brandstofverbruik. Als je je boot regelmatig onderhoudt, kun je aangroei en schade in één voorkomen. In onze antifoulinggids geven we je tips en trucs over hoe je antifouling succesvol aanbrengt op je jacht en helpen we je de juiste verf, gereedschappen en beschermende kleding te kiezen.

Naar antifoulinggids

Effectieve aangroeiwerende bescherming voor de romp van je boot

Met een regelmatige antifoulingcoating kun je de romp van je boot effectief beschermen tegen schadelijke sedimenten of mosselgroei. Het is belangrijk om te weten welke antifouling het laatst is gebruikt. Als de antifouling nog in goede staat is, maak je het oppervlak gewoon schoon en breng je hetzelfde type antifouling opnieuw aan. SVB biedt u een breed assortiment aangroeiwerende verven van International:

Antifounling

Harde antifouling

International harde antifouling (International Ultra / VC Offshore EU), is een sneldrogende, harde biocide die bijzonder geschikt is voor snellere zeiljachten en motorboten. Verf de romp ermee en voorkom dat ongewenste waterorganismen zich kunnen nestelen. De aangroeiwerende verf is oplosbaar in water en wordt steeds dunner naarmate hij door het water beweegt, zodat er altijd verse biocide op het oppervlak ligt.

Internationale aangroeiwerende verf voor het onderwaterschip

Hoogglans bootlak, blanke houtlak en dekverf

1-component bootverven (International Topcoat / Super Gloss / Interdeck) hebben in vergelijking met 2-component bootverven het voordeel dat ze goedkoper zijn en gemakkelijker aan te brengen. 2-componenten verven (International Perfection) bestaan uit een basis en een verharder. Beide worden voor het schilderen gemengd, waardoor de verf zijn volle effect krijgt. 2-componenten jachtverven zijn bijzonder hard en behouden hun glans langer dan 1-componenten bootverven. Als u zich niet laat afschrikken door de iets hogere aanschafprijs in vergelijking met 1-component bootverven en als u zelfverzekerd bent in het aanbrengen, zult u lang plezier hebben van glanzende resultaten.

Internationale bootverven Hoogglans bootlak
Blanke lak

Blanke lak

Bijna alle transparante blanke lakken van International (International Original / Compass / Schooner) kunnen buiten en binnen worden gebruikt, hebben een zeer goede tot uitstekende UV-bescherming en zijn speciaal gemaakt voor gebruik op boten en jachten. International heeft ook 1- of 2-componenten blanke lakken in het assortiment. De beproefde 2-componenten hoogglanzende International Perfection Plus blanke lak is verkrijgbaar in de SVB online shop in potten van 0,75 liter of grote potten van 2,25 liter.

Internationale blanke lak

Grote maten voor professionele toepassingen

Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor scheepswerven en gespecialiseerde bedrijven voor het restaureren en schilderen van boten. Vanwege de specifieke toepassingsmethoden die vereist zijn en de formaten van 5 tot 20 liter, zijn de verfproducten uit het International Professional assortiment niet geschikt voor particuliere gebruikers, maar alleen voor professionals die bevoegd zijn om professionele verfproducten voor boten te gebruiken.

Vulmiddel en epoxyhars
Primers
Verven voor boten en jachten
Aangroeiwerende
Verdunners
Grote maten voor professionele toepassingen
International® (www.international-yachtpaint.com) is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige verven en conserveringsmiddelen voor de jacht- en scheepsindustrie. Sinds 1856 ontwikkelt International® verfoplossingen om alle soorten boten te beschermen, hun prestaties te verbeteren en hun waarde te behouden. Deze omvatten hoogwaardige jachtverven voor zowel boven als onder de waterlijn zoals antifouling verf, primer, blanke lak, aflak, verdunners en andere oplossingen voor de bescherming en verzorging van zeiljachten en motorboten. Als onderdeel van AkzoNobel (www.akzonobel.com) wordt International® vertrouwd door klanten over de hele wereld.