Dometic
DOMETIC Logo
Gemakkelijk mobiel wonen Voordat je met je boot of jacht vertrekt om te genieten van de kostbaarste weken van het jaar, is het de moeite waard om een kijkje te nemen in onze DOMETIC wereld. Hier vindt u alles wat het leven aan boord gemakkelijker en comfortabeler maakt: koelkasten en koelers voor uw levensmiddelen, ruimtebesparende keukenapparatuur, comfortabele sanitaire oplossingen en slimme elektronische accessoires voor een betrouwbare mobiele energievoorziening.

Zelfs Einstein vond dit cool

Hoe het allemaal begon ...

Het is het jaar 1919. Baltzar von Platen en Carl Munters, twee jonge Zweedse ingenieursstudenten, hadden het gekke idee om warmte te gebruiken om een koelend effect te creëren. Na vele lange dagen (en nog langere nachten) slaagden ze erin een koelkast te ontwerpen zonder compressor, zonder bewegende onderdelen - en zonder ijs. In 1923 werd hun koelkast gepatenteerd. Zelfs de grote Albert Einstein was onder de indruk en noemde hun uitvinding een "geniale vondst".

DOMETISCH stemmingsbeeld

Energie aan boord - geleverd door Dometic

Varen in afgelegen wateren, mijlenver van de dichtstbijzijnde stroombron, altijd weten dat je genoeg energie aan boord hebt om je apparaten te laten werken ... Mobiele energiesystemen van DOMETIC zorgen hiervoor.

DOMETIC acculaders

Ideaal voor gebruik in boten en jachten: DOMETIC acculaders zijn ultracompact, eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken. Voor veeleisende start-stopaccu's raden we de DOMETIC 12-volt premium laders aan. in het DOMETIC PerfectCharge MCA-bereik. Ze zijn voorzien van microprocessorgestuurde laadtechnologie en kunnen intuïtief worden bediend met slechts één knop. De gerenommeerde laders in de PerfectCharge MCA serie werkt met een 6-traps laadcyclus, die zowel extreem snel als voorzichtig is. Geschikt voor alle accutypen (natte, gel- en AGM-accu's).

DOMETISCH stemmingsbeeld

DOMETISCHE omvormers

Droog je haar, maak een espresso, kijk tv - zoals je thuis ook zou doen. Reis met alle gemakken waar je van houdt. DOMETISCHE Sinusomvormers zorgen voor de perfecte spanning. Kies gewoon het model dat past bij jouw wattage en jouw idee van comfort!

DOMETISCH stemmingsbeeld

DOMETIC Pantry - kookplaten, ovens, spoelbakken en meer

Kook heerlijke maaltijden aan boord

Koken in de kleine ruimte van een boot kan een echte uitdaging zijn. Dometic biedt veel slimme oplossingen om de beschikbare ruimte in de kombuis optimaal te benutten. Neem bijvoorbeeld de populaire square spoelbak met glazen afdekplaat bijvoorbeeld. Als het eten klaar is en de afwas gedaan, kan het deksel neergeklapt worden om het werkblad te vergroten.

Dometic sfeerbeeld
Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken DOMETIC producten. Ze delen allemaal de passie voor vrijheid en onafhankelijkheid onderweg - als schipper, motorhomer, trucker of gewoon als liefhebber van het buitenleven. DOMETIC is een wereldwijd bedrijf dat mobiel leven gemakkelijk maakt - door geweldige oplossingen te bieden die voldoen aan de essentiële behoeften van mensen die onderweg zijn. Zoals koken en het vers houden van voedsel met koelkasten voor boten, maar ook het verzorgen van persoonlijke hygiëne en het handhaven van een aangename temperatuur onderweg. DOMETIC biedt slimme en betrouwbare producten met een uitstekend design. Maar geloof ons niet alleen op ons woord. Bekijk ons assortiment DOMETIC koelers, verkrijgbaar tegen geweldige prijzen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. We staan altijd voor je klaar.