Raymarine
Raymarine Logo
Raymarine - De maritieme specialisten. Met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van elektronica voor pleziervaartuigen, met name maritieme navigatiesystemen en stuurautomaten, produceert Raymarine innovatieve technologieën in combinatie met een elegant ontwerp.

Ongelooflijke gebruiksvriendelijkheid, robuust ontwerp
en gegevens waarop je altijd kunt vertrouwen.

Raymarine producten zijn meer dan alleen vaaraccessoires; ze spelen een belangrijke rol in het leven van mensen die gepassioneerd zijn door de zee. Elke dag op het water is een emotionele reis die ons eraan herinnert hoe belangrijk het is om betrouwbare producten aan boord te hebben. Raymarine creëert baanbrekende technologie om ons te helpen onze dromen waar te maken en onze avonturen op zee te beleven, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Raymarine producten worden vertrouwd door iedereen, van zeilers tot vissers.

Bij SVB vindt u niet alleen multifunctionele RAYMARINE displays in verschillende maten en diverse series, maar ook de nieuwste digitale radarantennes of de apparatuur en reserveonderdelen voor alle RAYMARINE apparaten. Om ervoor te zorgen dat alle Raymarine-apparaten betrouwbaar en nauwkeurig werken, zelfs onder ongunstige omgevingsomstandigheden, worden ze onder de zwaarste omstandigheden getest in RAYMARINE's eigen testlaboratorium. Alle apparaten worden geschud, onder water gezet en blootgesteld aan extreme hitte en kou. Alleen als een getest apparaat voldoet aan de hoge standaarden van Raymarine zijn ze ook geschikt voor de hoge eisen van gebruikers.Het team van SVB helpt u graag met alle raymarine vragen.