Laars Belettering

Belettering voor uw boot

Bent u op zoek voor belettering van uw boot? Dan bent u hier op de juiste plaats. Wij bieden nauwkeurige bootbeletteringen: een logo, teken, de naam van uw boot enz. Bestel nu uw persoonlijke bootbelettering!

Voorbeeld lettertype folie
  1. computer precies boot belettering / reclamemateriaal / symbolen / logo's
  2. zelfklevend, zout water, wind- en weerbestendig folies
  3. hoogglans lak optiek
  4. bestendig tegen UV stralen en reinigingsmiddelen
  5. 18 verschillende lettertypen
  6. 13 kleuren om uit te kiezen
  7. uw eigen grafische ideeën of een van onze motieven
  8. 5 jaar fabrieksgarantie

Belettering naar wens

Gelieve bij de bestelling de gewenste belettering ann te geven, met alle tekens (streepjes, aanhalingstekens, komma's enz.), het gewenste lettertype, kleur, hoogte en maximale lengte van de belettering.


Op deze manier produceren wij uw bootbelettering

Wij bieden nauwkeurige bootbelettering, reclamemateriaal, symbolen en logo's. De letters worden bij ons direct vanuit de computer met een plotter voor folies uitgegeven en geknipt. Voor de belettering gebruiken wij zelfklevende, zout water, wind- en weerbestendig folies. Het oppervlak is hoog glanzend en ziet eruit alsof het gelakt is. De folie is bestendig tegen UV stralen en reinigingsmiddelen. Bovendien geeft de fabrikant een garantie van ten minst 5 jaar.

De aparte letters van uw belettering zijn gesneden en nauwkeurig op een blanco folie geplaatst - precies in de juiste afstand van elkaar. U hoeft alleen de letters met behulp van een hulplijn placeren en opplakken.

Vóór het opplakken van uw folie moet het oppervlak schoon zijn en bevochtigd worden. Door het vocht onder de folie kan de positie van de letters nog een beetje veranderd worden. Ingesloten luchtblazen kunnen simpelweg platgestreken worden.

In het geval dat de belettering met de van uw gewenste letterhoogte te lang is (te veel letters), bestaat de mogelijkheid de letters een beetje te comprimeren of een iets kleinere letterhoogte te kiezen. Dan zullen wij natuurlijk telefonisch contact met u opnemen en de mogelijkheden met u overleggen. Voor het produceren van logo's, symbolen en andere tekens hebben wij een tekening of een voorstel nodig. Deze wordt vervolgens gescand, gevectoriseerd en kan dan geplot worden.

Beschikbare lettertypes

Beschikbare lettertypes

Kleuroptie

Kleuroptie

Uw idee is bij ons in goede handen

Welk project u ook wilt realiseren, SVB biedt u competente planningsassistentie en de juiste service voor de uitvoering van alle individuele ideeën.

Bel ons +49 (0)421-57290-0