FLEXTRASH

HOU VAN ONZE PLANEET!

Flextrash staat voor een schone en opgeruimde wereld zonder plastic soep. Met recyclebare en biologisch afbreekbare items werkt het toegewijde Flextrash team elke dag hard om deze droom te verwezenlijken. Flextrash is de eerste stoffen afvalbak gemaakt van gerecyclede plastic flessen en is volledig machinewasbaar! Meer informatie over FLEXTRASH...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Flextrash afvalbak

- Maak goed gebruik van plastic -

Uw Flextrash afvalbak op uw boot is niet alleen goed voor het milieu, hij is ook uiterst praktisch. Als je de juiste maat hebt gekozen, kun je een passende bevestigingsoptie kiezen, afhankelijk van waar je de bak wilt gebruiken. Felxtrash heeft niet alleen producten gemaakt die uiterst praktisch zijn, ze zien er ook goed uit en zijn velden vooruit op alle conventionele afvalverwijderingsmethoden dankzij hun moderne en kleurrijke uiterlijk. Aan boord van je jacht, tijdens het kamperen, picknicken of zelfs thuis in de tuin.

Flextrash afvalbakken - bestel uw eerste exemplaar in onze SVB online shop en maak van afvalverwijdering een iets minder lastige taak.