MOBICOOL

MOBICOOL, opgericht in 1991, is een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van mobiele koelapparatuur. De kernactiviteiten bestaan uit engineering, productie en handel in thermo-elektrische koelers en compressorkoelers. De succesformule van MOBICOOL? Een goede balans tussen innovatie, kwaliteitsnormen en wereldwijde distributie.

MOBICOOL is een handelsmerk van Dometic WAECO International GmbH, Emsdetten. Meer informatie over MOBICOOL...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
B-voorraad
 
 
Catagorie
Alle filters

Geavanceerde koeltechnologie van MOBICOOL

- Welke koelbox heb ik nodig voor mijn boot? -

Ooit werden auto's met vier wielen of een automaat als luxe beschouwd. Tegenwoordig zijn dit praktische extra's die voor bijna alle voertuigklassen betaalbaar zijn geworden. Hetzelfde gebeurt momenteel met compressorkoelboxen - mobiele boxen die snel temperaturen tot ver onder het vriespunt kunnen bereiken door simpelweg een sigarettenaansteker als stroombron te gebruiken. De compressortechnologie van MOBICOOL ligt hier vaak aan ten grondslag. SVB voert de praktische koelboxen van MOBICOOL voor gebruik thuis, aan boord, op vakantie, in de vrije tijd en om boodschappen te doen.

Dometic heeft één ding in het bijzonder opnieuw uitgevonden met zijn koelboxen: Waar voor je geld! Eerst met de FR40, die nu is vervangen door de topklasse MCF40. Een betaalbare prijs voor een groot gemak aan boord. Het koelen van grote hoeveelheden eten en drinken was nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop.

Bekijk de MOBICOOL MCF-serie vandaag nog zelf. We staan ook klaar om je vragen telefonisch te beantwoorden.