BALLISTOL

BALLISTOL is al meer dan vier generaties lang een begrip in Duitsland. Vandaag geldt de fabrikant van BALLISTOL universele olie als expert voor alle soorten speciale oliën. Naast de klassieke universele olie worden wereldwijd andere speciale technische oliën en oliën voor mens en dier geproduceerd en gedistribueerd. Meer informatie over BALLISTOL...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

BALLISTOL Universele Olie voedt, beschermt en smeert

- De juiste olie voor elke situatie


Geen enkele andere olie verdient de naam universele olie zoals Ballistol. Ze bewijst al meer dan 100 jaar haar doeltreffendheid in de werkplaats - op auto's, motorfietsen, fietsen, in het huishouden, aan boord, bij het vissen enz.

Het wordt gebruikt als corrosiebescherming, smeerolie, onderhouds- en reinigingsmiddel en schittert met ongelooflijke eigenschappen - van uitstekende penetratiewerking tot desinfecterend vermogen. De online shop van SVB biedt BALLISTOL universele olie aan als 50 ml of 200 ml verpakking; bovendien is de BALLISTOL werkplaatsolie USTA verkrijgbaar als 200 ml spuitbus. De werkplaatsolie reinigt vervuilde en met olie doordrenkte metalen onderdelen, verwijdert roest en vreemde deeltjes en houdt bewegende delen soepel. Ideaal voor onderhoud en conservering van ketting, tandwiel, kogellagers, scharnier, telescoopkabel en nog veel meer. Ook geschikt als contactspray.