OLIGHT

OLIGHT heeft een eenvoudig doel voor ogen: dat je altijd een OLIGHT zaklamp bij de hand hebt. Omdat ze geloven dat niemand in het donker moet zitten! Geloof in de kwaliteit van OLIGHT producten die met zorg zijn gemaakt tot in het kleinste detail, van helderheid, ergonomie, grootte, gewicht en gebruiksduur. Beheers de nacht en zeil met een OLIGHT zaklamp. Meer informatie over OLIGHT...

OLIGHT hoogtechnologische zaklampen

- Wat voor zaklamp heb ik nodig aan boord? -

OLIGHT is een wereldwijd technologiebedrijf met een team van experts die het beste uit elke zaklamp willen halen. Het OLIGHT team bestaat uit avonturiers, sporters en ontwerpers. Elk product is representatief voor de hoge kwaliteits-, ontwerp- en functionaliteitsnormen van het bedrijf.


Sinds het begin van de hausse in de zaklampenindustrie heeft OLIGHT zich altijd gericht op de productie van individuele zaklampen. Hun producten zijn afgestemd op de behoeften van klanten en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. De "M" serie heeft een stap voorwaarts gezet op de toortsenmarkt en heeft bijgedragen aan de reputatie van het merk. Dat succes weerhoudt OLIGHT er niet van om door te gaan met onderzoek naar nieuwe technologieën en innovatieve ideeën. Hun productassortiment groeit voortdurend.


Nieuw bij SVB: De OLIGHT JAVELOT PRO toorts van de volgende generatie! Meer licht en een compacter formaat zijn slechts twee van de kenmerken die van deze zaklamp een absolute must-have aan boord maken. Deze zaklamp is de eerste in zijn soort die kan worden opgeladen via een magnetische micro-USB-poort, voor meer gemak. Met een maximale lichtopbrengst van 2100 lumen, genoeg voor een lange avond aan boord.


OLIGHT gelooft in zijn producten! Probeer de OLIGHT zaklampen zelf. Bel ons op +49 421 57290 0 of schrijf ons een e-mail: info@svb.de. We geven je graag advies!