ACTISENSE

Actisense, gevestigd in Poole, Dorset aan de zuidkust van Engeland, heeft wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van maritieme elektronica. Actisense is lid van de National Marine Electronics Association (NMEA) en heeft actief vorm gegeven aan de industriestandaarden in de communicatie van maritieme elektronica NMEA 0183, NMEA 2000 en het toekomstige NMEA OneNet. SVB biedt de Actisense NGW-1-ISO NMEA 0183 naar NMEA2000 netwerkadapter, die de gegevens van je bestaande NMEA0183 apparaten omzet naar een NMEA2000 netwerk. Nieuw in het SVB assortiment is de Actisense W2K-1 converter, die je NMEA2000 gegevens draadloos via WiFi doorstuurt naar je tablet of smartphone. Alle ontvangen gegevens kunnen op de converter worden opgeslagen op een micro SD-kaart van 8 GB, wat erg handig is voor het analyseren van wedstrijdgegevens, het genereren van logboeken of het delen van reisgegevens. Meer informatie over ACTISENSE...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Gegevensconversie aan boord

- Haal het maximale uit uw oude apparaten

Bent u niet geïnteresseerd in te veel toeters en bellen en vindt u het moeilijk om afscheid te nemen van uw bestaande model? Dankzij Actisense kunt u uw oude, maar nog steeds volledig functionele apparaten omzetten naar het moderne NMEA2000 netwerksysteem. De Actisense ngw-1 zorgt hiervoor, op voorwaarde dat je oude apparaat compatibel is met NMEA0183. Het Britse bedrijf biedt ook een reeks andere converters, bijvoorbeeld voor gegevensoverdracht van je plotter naar een computer of voor het meten en weergeven van motorgegevens met de EMU-1.

Als je NMEA0183 AIS-gegevens wilt converteren, heb je de NGW-1-ISO-AIS nodig, omdat deze is geconfigureerd voor een baudrate van 38.400.

Lees meer over de huidige apparaten voor conversie op onze productpagina's of bel ons op 0049 421 57290-0.