PROP GUARD

PROP GUARD - Een kooi die je propeller volledig bedekt en zo mensen, dieren en je boot beschermt! Door het water met een meer gecontroleerde richtingskracht te verplaatsen, verbetert een schroefbescherming de besturing en stabiliteit van je boot, wat het brandstofverbruik kan verminderen en ook het milieu kan beschermen. Ongeacht of je een buitenboordmotor of een hekmotor hebt, de gepatenteerde PROP GUARD is uiterst eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt bij snelheden tot 22 knopen. Meer informatie over PROP GUARD...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Al meer dan 50 jaar wordt PROP GUARD met succes gebruikt om een grotere schroefstuwkracht te bereiken, brandstof te besparen en natuurlijk als propellerbescherming. Over de hele wereld voorkomt PROP GUARD schroefongelukken.PROP GUARD is vervaardigd met behulp van de nieuwste thermoplastische technologie, is extreem stabiel en zeer licht.

Het verbetert de besturing en stabiliteit van je boot door het water met een meer gecontroleerde richtingskracht te verplaatsen, waardoor je vaartuig zuiniger met brandstof omgaat en beter voor het milieu is. PROP GUARD kan in enkele minuten worden geïnstalleerd zonder bewegende onderdelen of elektrische bedrading.

Schroefbescherming voor buitenboord- en hekmotoren is gegarandeerd tot een snelheid van 22 knopen. Kan geen bescherming garanderen bij het aan de grond lopen of tegen vaste obstakels onder water.